Дракслер: Отсъствието на Неймар и Кавани няма да ни попречат


Н. Гавазов

Дракслер: Отсъствието на Неймар и Кавани няма да ни попречат

Полузащитникът на ПСЖ Юлиан  Дракслер сподели своите емоции в навечерието на първия мач от 1/8-финалите на  Шампионска  лига с Манчестър Юнайтед, който ще се проведе днес, 12 февруари.

"В Манчестър Юнайтед има страхотни играчи, но същото може да се каже и за нас. Разбира се, много жалко е, че Неймар, Кавани и Муние няма да ни помогнат. Това обаче не трябва да ни пречи да вършим нашата работа. Ние сме в състояние да решим нашия проблем. Тази година сблъсъкът в 1/8-финалите  няма да бъде същият като през 2018 година. Трябва да докажем, че можем да спечелим. Такъв мач ще бъде наблюдаван от всички и ние трябва да отговорим, като играем на терена.

Ние знаем силата на Юнайтед и колко силно проведоха  последните си мачове. Мисля, че те ще играят по същия начин, ще атакуват - това е съвсем очевидно, но не трябва да забравяме, че пред нас има реванш в Париж. Ще има тактическа борба. Неймар и Кавани няма да ни помогнат, така че много ще зависи от Ди Мария. Надявам се, че при него всичко ще се получи", заяви Дракслер.

  Сподели
444