Евра с послание към играчите на Юнайтед


Н. Гавазов

Евра с послание към играчите на Юнайтед

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра използва акаунта си в Instagram, за да  се обърне към играчите на "червените дяволи"  в навечерието на първия мач от осминафиналите на  Шампионска  лига с Пари Сен Жермен, който ще се проведе днес, 12 февруари, в Манчестър и ще започне от 22:00 часа българско време.

"Това обръщение е  за всички играчи и фенове на Юнайтед. Предстои ни голям мач с ПСЖ. Уважавам този клуб, имам много приятели там. Но ние сме Юнайтед. Така че, моля ви, момчета, накарайте  ни да се гордеем с вас. Изорете терена, отдайте се  на играта. Искам всички да гризат тревата.

Феновете също трябва да играят важна роля. Винаги казвам, че "Олд Трафорд" трябва да бъде "Театър на мечтите" за нас и "Театър на ужаса" за противника. Така че, момчета, разчитам на вас. Полл, кой ще те спре, когато ти преминеш през цялото поле? Давид де Хеа - просто затвори вратата пред тях. Антонио, няма значение дали се усмихваш - просто унищожи съперника. Рашфорд, покажи, че си истински манкунианец. Оле, благодаря ти много.

Това бе пожелание от вашия любим ваш защитник. Обичам тази игра!", каза Евра.

  Сподели
419