Алвеш: Нямаме право на грешки срещу Юнайтед


Н. Гавазов

Алвеш: Нямаме право на грешки срещу Юнайтед

Защитникът на ПСЖ  Дани Алвеш сподели очакванията си от първия мач от 1/8 - финалите на Шампионска  лига с Манчестър Юнайтед, който ще се проведе утре, 12 февруари.

"Имахме лош старт в Шампионска  лига, загубихме от Ливърпул. Но успяхме да подобрим играта си в момента, в който бе  необходимо. Затова и взехме реванш от Ливърпул  във втория мач.

Ние спечелихме първо място в групата и сега ще проведем реванша  от 1/8 - финалите на наш терен. Разбира се, това е предимство, но трябва да се съсредоточим върху първия двубой.

Мисля, че трябва да се учим от грешките си и да не ги повтаряме. Има няколко мача в Шампионската лига, така че има малко място за грешки. Трябва да се възползваме от силните си страни, тъй като имаме големи амбиции. Трябва да увеличим нивото на концентрация и игра. Знам, че можем да го направим, но няма да е лесно. Никой няма да ни прави  подаръци.

В Ливърпул допуснахме няколко грешки, които по-късно поправихме. Но ние не можем да си позволим да допускаме  грешки в плейофите", заяви Алвеш.

  Сподели
486