Моуриньо не е изненадан от загубата от Валенсия


Н. Гавазов

Моуриньо не е изненадан от загубата от Валенсия

Мениджърът на Манчестър Юнайтед, Жозе Моуриньо заяви, че поражението с 2: 1 от Валенсия не го е изненадала.

Показвайки изключително лош футбол, "червените дяволи" претърпяха поражение на "Местая" и пропуснаха възможността да изпреварят Ювентус в борбата за първото място, след като торинци неочаквано загубиха срещата с Йънг Бойс.

Очевидно е, че Жозе не е таил големи надежди за тази среща, защото португалецът реши да запази по-голямата част от ключовите си играчи в навечерието на гостуването на Ливърпул във Висшата лига. Мениджърът предпочита да забрави това поражение и да мисли, че Юнайтед вече е изпълнил своята приоритетна цел, а именно класиране за плейофите.

"Това поражение на нищо не ме научи и с нищо не ме изненада. Мисля, че излизането от тази група е успех само по себе си, няма никакъв проал. Да завършиш втори в групата - това винаги е успех.

Преди мача казах на играчите, че ние ще си вършим работата, ако победим и Ювентус победи. Ако не победим и Ювентус не победи, тогава можем да обвиняваме само себе си.

С изключение на няколко отбора, които са много по-добри от другите, аз не мисля, че жребият ще бъде много по-различен от това, дали ще завършиш първи или втори.  

Има отбори, които завършиха на второ място, и такива, които завършиха на първо място, и те ще се радват да се срещнат един с друг", заяви Моуриньо.  

  Сподели
443