Зрелище между Аякс и Байерн и победа за Банфика запазиха таблицата непроменена (видео)


FUTBOL-TV

Зрелище между Аякс и Байерн и победа за Банфика запазиха таблицата непроменена (видео)

Аякс и Байерн Мюнхен направиха страхотен мач, който завърши без победител - 3:3 в директна битка, която определи победителя в Група “Е" на Шампионската лига. В крайна сметка баваците ще финишират първи с 14 точки, докато Аякс са втори с 12 пункта.

Роберт Левандовски беше точен за гостите в 13-ата минута, но Душан Тадич изравни в 61-вата. В заключителните минути двата тима си размениха по два гола В 82-ата Тадич реализира още веднъж от дузпа. Наказателен удар бе даден и за Байерн, а Левандовски бе точен в 89-ата минута, но това не бе края. В добавеното време Кингсли Коман отново изведе немският тим напред, но малко след това Таляфико донесе радост на феновете и не допусна отборът му да загуби в този драматичен мач.
 
Иначе и двата тима завършиха мача с по 10 души. В 67-ата Максимилиан Вьобер от тима на домакините беше изгонен с директен червен картон, а в 75-ата същото се случи и с Томас Мюлер.

В другата среща от групата Бенфика се наложи над АЕК с 1:0. Този мач вървеше към нулево равенство, но в самия край Грималдо успя да се разпише и да донесе още точки на своя отбор, който в крайна сметка ще финишира на трета позиция.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
482