Реал Мадрид инкасира най-тежката си домакинска загуба в ШЛ (видео)


FUTBOL-TV

Реал Мадрид инкасира най-тежката си домакинска загуба в ШЛ (видео)

Реал Мадрид допусна шокираща загуба от ЦСКА Москва с 0:3 в двубой от Група G на Шампионската лига, игран на стадион "Сантяго Бернабеу". "Белия балет" изигра слаб мач, докато гостите от Русия успяха да се възползват по най-добрия начин от шансовете си пред вратата на домакините

Два бързи гола преди почивката дадоха аванс на "армейците". В 37-ата минута руският разви прекрасна атака, Чалов изскочи фронтално и матира Тибо Куртоа - 1:0. В 43-ата Чалов изненада "бялата" защита с интересно подаване с пета, Марио Фернандес центрира, отбитата топка попадна у Шенников, който направи 0:2.  

В 73-ата минута резултатът стана класически. Арнор Сигурдсон беше изведен на границата на наказателното поле от Никола Влашич и неговият снаряд в долния ляв ъгъл не даде шанс на Куртоа.

Въпреки загубата Реал остана на първото място в групата и вече мисли за 1/8-финалите, заедно с отбора на Рома. Тъжният победител тази вечер ЦСКА отпада от евротурнирите, завършвайки на последното място, а Виктория Пилзен се премества в елиминационната фаза на Лига Европа, след като победи "вълците" с 2:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
617