Почетино: Винаги съм вярвал, че Тотнъм ще се класира за плейофите


Н. Гавазов

Почетино: Винаги съм вярвал, че Тотнъм ще се класира за плейофите

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино коментира резултата от мача с Барселона от 6-ия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Отборите се срещнаха на стадион "Камп Ноу" в Барселона и завършиха при резултат  1: 1.

"Поздравления за моите играчи. По мое мнение, те проведоха фантастичен мач, като положиха големи усилия. Също така, аз съм много щастлив за феновете. Това е огромно, огромно постижение за нашия клуб.

В съблекалнята преживяхме две много трудни минути, защото не знаехме резултата от мача Интер - ПСВ, но в крайна сметка много съм щастлив. Този успех е от решаващо значение за клуба.

Аз, както обикновено, се отпуснах на треньорската пейка. Винаги съм вярвал, че Тотнъм ще бъде в плейофите. Създадохме много положения и контролирахме хода на мача с Барселона. Голът на Лукас също е важен, както и равенството в Милано", заяви Почетино.

Барселона събра 14 точки и завърши на първо място в група В. Тотнъм и Интер събраха по осем точки, но лондончани са с предимство заради личните срещи. "Нерадзурите" ще се състезават в Лига Европа.

  Сподели
513