Спалети: Ще сгрешим, ако се фокусираме върху мача в Барселона


Н. Гавазов

Спалети: Ще сгрешим, ако се фокусираме върху мача в Барселона

Старши-треньорът на Интер Лучано Спалети сподели мнение за срещата с ПСВ от шестия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

"Много често не успяваме да останем концентрирани в цял мач и тогава нашите опоненти се възползват от това.

Отборът ни е добре. Ювентус и Тотнъм са два от най-силни тима. Единият постоянно печели през последните десет години, а другият достигна до четвъртфинал в Шампионска лига през миналата година.

Ние бяхме равностойни на Ювентус, но загубихме точки срещу Парма и Аталанта. Може да загубите в Бергамо, но не и това, което направихме. Трябва да поддържаме високо ниво във всичките и 38 мача, така че трябва да се справим по-добре.

Прочетох някои новини, свързани с мача между Барселона и Тотнъм. В Барселона работят само сериозни хора и там  се обиждат, че хората поставят под съмнение тяхната етика и професионализъм. Барселона има фенове, които плащат билети и абонаментни карти, за да гледат отбора си. Ние трябва да спечелим нашия двубой и да не мислим за мача между Барселона и Тотнъм. Най-голямата грешка, която можем да допуснем е се фокусираме върху мача в Барселона. Трябва да победим един добре подготвен физически отбор. Това е най-важният мач, откакто съм в Интер, дори е по-важен от този срещу Лацио", заяви Спалети.

  Сподели
367