Робертсън е разстроен от актьорската игра на Неймар


Н. Гавазов

Робертсън е разстроен от актьорската игра на Неймар

Защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън заяви, че той, подобно на мениджъра Юрген Клоп, също е разстроен от прекалено актьорската игра от страна на футболистите на ПСЖ.

През втората половина на мача от Шампионската лига на "Парк де Пренс", хората на Клоп отчаяно търсеха втория гол, но играчите на ПСЖ умело падаха при всяко докосване и търсеха  фаула.

Реферът не само, че се поддаде на подобна игра, като реагираше дори на най-малкото нарушение на правилата, но и показа шест жълти картона на гостуващия отбор. След загубата с 2:1 Клоп призна, че съдията така е направил, че играчите му да изглеждат като касапи.

Робъртсън подкрепя тази гледна точка и вярва, че Леонардо Ди Каприо, който присъства в щандовете в щандовете, не е най-добрият актьор на стадиона.

"Предполагам, че те търсеха различни начини да бавят времето, защото водеха в резултата. Като се има предвид това, в играта се появиха твърде много трикове и актьорски номера.

Би било интересно да се пресметне, колко време бе загубено тази вечер. Когато Неймар пада по този начин, това предизвиква разочарование.

Това е неразделна част от играта му и остава само да се примирим с това. Не успяхме да се справим напълно с нашата агресия.

Разбира се, ние сме разочаровани, но когато играеш срещу ПСЖ, предварително знаеш, че ще си имаш работа с такива неща, както и когато се изправиш лице в лице с Неймар. Ние не по най-добрия начин се справихме с това", заяви , Робъртсън.

  Сподели
405