Роналдо: Юнайтед не направи нищо за победата


Н. Гавазов

Роналдо: Юнайтед не направи нищо за победата

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо сподели мнение за мача с Манчестър Юнайтед от 4-я кръг на груповата фаза на Шампионска лига, който завърши при резултат 2:1 за "червените дяволи".

“Шампионска лига е специален турнир, в който не бива да се отпускаш в нито един момент, дори когато водиш в резултата, защото всичко може да се случи. Ювентус доминираше през всичките 90 минути и създаде много положения. Имахме три-четири възможности за гол, с които да завършим мача, но накрая се отпуснахме и бяхме наказани.

Манчестър Юнайтед не направи нищо, за да победи. Не можем дори да говорим за късмет, защото един отбор трябва сам да търси късмета си. Ние сами направихме подарък на съперника. Сега трябва да вдигнем глави, защото играхме много добре и оставаме начело в групата.

Моят гол? Гледах повторение в съблекалнята. По време на двубоя не осъзнах, че е станало толкова красиво изпълнение. Аз се придвижих добре и изритах топката силно. Щастлив съм от този гол, но съм разочарован, защото трябваше да победим.

Прекалено рано е да се говори за спечелване на Шампионска лига. В момента сме първи в групата и имаме добър отбор, но пътят до финала е дълъг. Тези хора, този клуб мечтаят да спечелят този трофей, но трябва да се движим към него стъпка по стъпка!", заяви Роналдо.

  Сподели
400