Валенсия притисна Юнайтед след победа срещу Йънг Бойс (видео)


FUTBOL-TV

Валенсия притисна Юнайтед след победа срещу Йънг Бойс (видео)

Валенсия записа първа победа за сезона в Шампионската лига. Испанският тим спечели с 3:1 домакинството си на швейцарския шампион Йънг бойс и дори временно излезе на второто място в своята група Н. С успеха си "прилепите" събраха пет точки, като имат една повече от Манчестър Юнайтед, но "червените дяволи" тепърва ще играят мача си от тази фаза.

Резултатът бе открит още в 14-ата минута, когато Санти Мина се разписа в опразнената врата пред него. В 37-ата швейцарците изравниха чрез попадение на Роджър Асале, който получи перфектно центриране от Кристиан Фаснахт и завърши с едно докосване - 1:1.

Малко преди почивката Мина отбеляза втория си гол в срещата с прецизен удар по трева за 2:1. В 56-ата минута Карлос Солер преодоля Давид фон Балмос за 3:1, след като изпрати топката в долния ляв ъгъл. В 77-ата минута, гостите останаха и с човек по-малко, след като Секу Джуниър получи директен червен картон заради това, че влезе доста грубо в краката на съперников играч. До края до нов гол не се стигна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
443