Клоп: Не ми стигат пръстите, за да изброя грешките


Н. Гавазов

Клоп: Не ми стигат пръстите, за да изброя грешките

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че пръстите на ръката му са малко, за да изброи грешките, които отборът допусна при гостуването на Цървена звезда в мач от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

С лекота разгромявайки сръбския колектив с 4:0 преди две седмици, очакванията бяха, че "червените" почти няма да имат проблеми в Белград. Но изненадващо, мърсисайдци се сблъскаха с ожесточената съпротива на своя съперник, а в добавка допуснаха и два гола, които така и не успяха да върнат до края на срещата.

Клоп е принуден да признае, че отборът му така и не е успял да намери своето лице в тази белградска вечер.

"При нас нищо не се получи. Когато подобно нещо се случи, тогава трудно можеш да намериш своето "моджо", трудно е да вършиш правилните неща в правилните моменти.

Позволихме им да изпълнят много статични положения преди да вкарат гол, на практика ние ги натренирахме. Вторият гол дойде от нищото - владеехме топката и я отдадохме. Това никак не е добре в такива мачове, при такава атмосфера, но вече нищо не можеш да направиш. Това е удар по нас.

Мога ли да изброя с пръстите какво не се получи при нас? Имам само десет пръста. Началото на срещата се получи прекалено напрегната. Можехме да отрием резултата, Даниел имаше отлично положение. Всеки гол в подобен мач отправя играта в определено русло", заяви Клоп.

  Сподели
663