ПСВ и Тотнъм с равенство в страхотен мач


FUTBOL-TV

ПСВ и Тотнъм с равенство в страхотен мач

ПСВ Айндховен и Тотнъм завършиха наравно при резултат - 2:2 в среща от група В на Шампионската лига.  Двата тима направиха доста интересен мач, като в крайна сметка равенството изглежда закономерно.

При една от първите интересни ситуации Кейн нацели гредата след удар с глава. След половин час игра резултатът вече беше открит. Давинсон Санчес сбърка, Лозано излезе на добра позиция и опита да стреля, а топката се отклони в Алдервайрелд и прехвърли Лорис за 1:0.

В 35-ата минута Санчес прати топката в мрежата, но попадението бе отменено поради засада на Кейн.  Все пак хората на Почетино изравниха в 39-ата минута. Трипиър проби отдясно и намери Лукас Моура, който стреля, топката се отклони и се озова в мрежата. В самия край на първата част ПСВ бе близо до нов гол, след като силен удар на Перейро за малко да влезе във вратата, но топката се отби в горната греда и излезе в аут.

В 54-ата минута Хари Кейн изведе лондончани напред, след като се разписа след центриране на Ериксен. "Шпорите" заиграха доста добре, като на няколко пъти бяха близо до нов гол, като при една от ситуациите Сон изведе Ламела, а неговият удар срещна гредата. 

В 79-ата минута съдията показа директен червен картон на Юго Лорис. Френският вратар излезе, за да пресрещне откъсналия се Ървинг Лозано и го повали. Холандците се възползваха от това, че съперника е с 10 човека и стигнаха до изравнително попадение, дело на Де Йонг в 87-ата минута, като по този начин бе фиксиран крайния резултат.

  Сподели
534