Роналдо разказа какво чувства преди мача с Юнайтед


Н. Гавазов

Роналдо разказа какво чувства преди мача с Юнайтед

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо разказа какво чувства, готвейки се за мача от Шампионска лига срещу бившият си отбор Манчестър Юнайтед. Напомняме, че португалецът сложи край на всички спекулации за евентуално завръщане на "Олд Трафорд", сменяйки Реал Мадрид с Ювентус при сделка на стойност 100 милиона паунда.

Кристиано и по-рано е идвал тук с Реал Мадрид, но 33-годишният португалец отново е изпълнен с емоции, а също така и с уважение към отбора на Жозе Моуриньо.

"Юнайтед има добър отбор, те играят у дома си и на нас ще ни е трудно. Но ние имаме своите оръжия. Ние сме Ювентус, от сега знаем, че ще ни бъде трудно, но аз мисля, че имаме шансове. Ако играем добре и така, както треньорът иска, ние имаме добри шансове за победа. Ние трябва да уважаваме Манчестър Юнайтед, те имат великолепен отбор с опитен мениджър, но аз се надявам и очаквам Ювентус да победи.

Завръщането ми тук е много емоционално за мен. Знам всичко за тяхната история. Тук съм печелил трофеи: Купи, Лигата, Шампионска лига. Никога няма да забравя Сър Алекс Фъргюсън и използвайки случая, искам да му пожелая всичко най-добро", заяви Роналдо.

  Сподели
419