Почетино: Играчите ми са герои


Н. Гавазов

Почетино: Играчите ми са герои

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино назова своите футболисти "герои" след загубата от Барселона с 4:2 в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Напомняме, че това бе второ поражение на лондончани в турнира, като първият гол на каталунците падна още в първата минута след груба грешка на Уго Лорис. Почетино обаче е доволен от това, как играчите му са се представили срещу Меси и компания.

"Ако гледате и разбирате от футбол, вие знаете колко е трудно да излезеш от съблекалнята и да допуснеш първи гол. След това отборът трудно играе, губейки увереност в себе си. Това е тежко.

Когато играеш на такова ниво, не трябва да даваш на съперника такива шансове. След почивката им дадохме битка и направихме всичко възможно да обърнем резултата.

Меси имаше голямо пространство през второто полувреме, а в такива случаи е трудно да бъде спрян. Невероятно е как тича. Да, добре, нека продължим да живеем, защото допуснахме гол още в първите минути на първото полувреме. Играхме, давайки свобода на съперника още от първите минути.

Нашите играчи бяха герои, защото застанаха срещу Меси, Суарес, Коутиньо. Лукас Моура имаше възможност да изравни и ако това бе станало, тогава щяхте да ни наричате герои, а мениджърът най-добрият в света.

Имаме още четири мача, съдбата ни е в нашите ръце. Трудно ще бъде, защото сега ще сме длъжни да побеждаваме. Но продължаваме да вярваме, че това е възможно", заяви Почетино.

  Сподели
386