ПСЖ не пожали Цървена звезда (видео)


FUTBOL-TV

ПСЖ не пожали Цървена звезда (видео)

Пари Сен Жермен записа категоричен успех над Цървена звезда с 6:1 във втория си мач от Група “С" на Шампионската лига. В първия си двубой парижани загубиха с 2:3 при визитата си на Ливърпул, но днес си спечелиха очаквани три точки. Белградчани остават с точка, след като в предния мач удържаха 0:0 на Наполи в сръбската столица

В 20-ата минута Неймар изпълни отлично един пряк свободен удар, а стражът на Звезда Борян не успя да реагира достатъчно бързо на изпълнението, макар удара на бразилската звезда да не бе чак толкова силен - 1:0. 120 секунди след това Неймар и Мбапе комбинираха, като младокът асистира за Ней, който бе точен, удвоявайки аванса на домакините.

В 37-ата минута Кавани нахлу в наказателното поле и стреля. Шутът му рикошира в крак на защитник и излъга вратаря и резултатът стана класически. Малко преди почивката Моние намери Ди Мария, който чукна топката, за да я прати отново зад Борян.

в 70-ата минута Бернат подаде към Мбапе, който без да се бави вкара за 5:0. Четири минути по-късно Звезда стигна до почетно попадение. Резервата Лоренцо Ебесило изведе на чиста позиция Марин, който с диагонален удар прониза Ареола. В 81-ата минута Неймар бе точен от пряк свободен удар, фиксирайки крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
538