Лудогорец ще вземе аванс след първия мач с МОЛ Види


FUTBOL-TV

Лудогорец ще вземе аванс след първия мач с МОЛ Види

Лудогорец - МОЛ Види
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 25.07.2018 г.
Час: 20:00 ч.


Лудогорец приема МОЛ Види на своя стадион в Разград в първа среща от втория предварителен кръг на Шампионска лига. Отново българският тим е считан за фаворит с оглед на амбициите и качествата на двата отбора. Прогнозата на Futbol Tv и Futbolbet е за знак - 1.

Лудогорец картотекира полския национал Яцек Горалски за мачовете срещу унгарския с МОЛ Види от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Той влиза на мястото на Доминик Янков и почти сигурно ще стартира от първата минута. За сметка на това извън плановете на Пауло Аутори продължава да бъде румънският защитник Драгош Григоре. 31-годишният футболист се възстановява от контузия. Като цяло други новини от лагера на разградчани няма, като треньорският щаб ще може да разчита на най-доброто за предстоящия двубой. Аут са трайно контузените Анисе и Владо Стоянов.

Лудогорец изигра един мач от първенството, като спести сили и победи Етър само с 1:0, макар да създаде доста положения. Все пак трябва да се отбележи, че в тази среща шампионите получиха едно рамо от съдията, който не отсъди дузпа за тима от старата столица.

"Mачовете с МОЛ Види няма да бъдат леки", заяви главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутори на пресконференцията в навечерието на мача с унгарците. "Наблюдавахме двете срещи на МОЛ Види срещу Дюделанж. Нашият съперник имаше затруднения с отбора от Люксембург предния кръг. Смятам, че знаем достатъчно за противника. Той също ни е разузнал", допълни бразилският специалист. Той е категоричен, че в момента го интересуват само предстоящите двубои с клуба от Сехешфехервар, като въобще не мисли за Малмьо и Клуж.

Съперникът на Лудогорец във втория кръг на квалификациите на Шампионската лига МОЛ Види записа убедителна победа на старта на унгарското футболно първенство. Възпитаниците на Марко Николич разгромиха новака в елита Варда с 4:0 в първия кръг на шампионата. Бившият сръбски национален нападател Данко Лазович откри резултата в 16-ата минута, а до почивката се разписаха още Марко Шчепович и Роланд Юхас. Резервата Стефан Шчепович оформи успеха в добавеното време на втората част.

По този начин МОЛ Види загря за гостуването на Лудогорец в Разград в първата среща от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Очакванията са, че тимът ще излезе на българска земя без особени промени от двубоя за първенство. Промяна може да има единствено в тактиката на отбора, която се очертава да бъде една идея по-дефанзивна.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - МОЛ ВИДИ 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Лудогорец Разград
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
21.07.2018 Първа ПФЛ Лудогорец Разград 1 - 0 Етър Велико Търново
17.07.2018 ШЛ Квалификации Крусейдърс 0 - 2 Лудогорец Разград
11.07.2018 ШЛ Квалификации Лудогорец Разград 7 - 0 Крусейдърс
05.07.2018 Суперкупа Лудогорец Разград 1 - 0 Славия
30.06.2018 Приятелски срещи Йънг Бойс 1 - 2 Лудогорец Разград


Последни 5 срещи - МОЛ Види
(Унгария)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
21.07.2018 НП I МОЛ Види 4 - 0 Кишварда
17.07.2018 ШЛ Квалификации МОЛ Види 2 - 1 Ф91 Дюделанж
10.07.2018 ШЛ Квалификации Ф91 Дюделанж 1 - 1 МОЛ Види
02.06.2018 НП I Диошдьор 2 - 1 МОЛ Види
27.05.2018 НП I МОЛ Види 2 - 0 Хонвед Будапеща


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
  Сподели
662