Лудогорец ще запише още една победа срещу Крусайдерс


FUTBOL-TV

Лудогорец ще запише още една победа срещу Крусайдерс

Крусайдерс - Лудогорец
Стадион: "Сийвю", Белфаст
Дата: 17.07.2018 г.
Час: 22:00 ч.


Крусайдерс приема Лудогорец на своя стадион в мач-реванш от първия предварителен кръг на турнира Шампионска лига. Двубоят изглежда повече протоколен, тъй като разградчани разбиха своя съперник със 7:0 в първата среща. Българският тим доказа, че е с класи над своя съперник и очакванията са за нова победа. Прогнозата на Futbol Tv и Futbolbet са за знак - 2.

Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори може и да направи някоя друга промяна в тима. Треньорът не се оплаква от уморени състезатели, но пък има доста сериозна група от играчи, като всеки един от тях чака своя шанс за изява. Самият специалист заяви, че ще разчита на тези, които са най-добре подготвени за двубоя.

“Подобно на всеки един отбор - отиваме за победа. Ще играят тези футболисти, които са най-подготвени за този мач. Лудогорец се готви усилено да постигне целта си. Нямам предпочитания кой ще ни се падне в следващия кръг. Това е жребий и трябва да го приемем. Трябва да се готвим така, за да преодолеем всеки противник. Мачът с Крусейдърс ще бъде такъв, какъвто ние си го направим", заяви Аутуори.

Иначе Лудогорец замина за Белфаст без Клаудиу Кешерю и Густаво Кампаняро. Кешерю получи контузия в първата среща и бе заменен принудително. Той има проблеми с дясното си коляно. Това означава, че почти сигурно мястото на румънеца в предни позиции ще бъде заето от Якуб Шверчок, който в първия мач реализира хеттрик. Мястото на Кампаняро пък ще бъде окупирано от Лукас Саша.

19 футболисти на Лудогорец заминаха за Белфаст от Варна, като дебют за Лудогорец в Северна Ирландия може да направи новото попълнение на шампионите Антон Недялков. Очаква се минути да запише и надеждата на разградчани Доминик Янков.

В лагера на полупрофесионалния тим от Северна Ирландия бяха възхитени от класата на разградчани. "С огромна разлика те са най-добрият отбор, който сме срещали в Европа", заяви помощник-треньорът Джеф Спиърс. Ето какво добави още той: "Те бяха много по-класни от нас. Бяха по-здрави и по-бързи, просто класа. Не печелиш седем титли подред, без да имаш такава класа. Ние сме на години назад спрямо тези момчета. Преди няколко години те правеха равен с Ливърпул и биеха Арсенал на "Емирейтс". Сблъсъкът е приключил, но ние винаги играем с гордост и бихме искали да вкараме гол за феновете."

 

ПРОГНОЗА: КРУСАЙДЕРС - ЛУДОГОРЕЦ 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Крусейдърс
(Северна Ирландия)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
11.07.2018 ШЛ Квалификации Лудогорец Разград 7 - 0 Крусейдърс
30.06.2018 Приятелски срещи Крусейдърс 0 - 1 Мъдъруел
28.04.2018 Група за Титлата Балимина Юнайтед 1 - 2 Крусейдърс
21.04.2018 Група за Титлата Крусейдърс 1 - 1 Клифтънвил
14.04.2018 Група за Титлата Крусейдърс 2 - 0 Линфийлд


Последни 5 срещи - Лудогорец Разград
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
11.07.2018 ШЛ Квалификации Лудогорец Разград 7 - 0 Крусейдърс
05.07.2018 Суперкупа Лудогорец Разград 1 - 0 Славия
30.06.2018 Приятелски срещи Йънг Бойс 1 - 2 Лудогорец Разград
26.06.2018 Приятелски срещи Лудогорец Разград 3 - 1 Ахмат Грозни
23.06.2018 Приятелски срещи Лудогорец Разград 1 - 1 Карабах Агдам


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
11.07.2018 ШЛ Квалификации Лудогорец Разград 7 - 0 Крусейдърс
  Сподели
495