Ето възможните съперници за Лудогорец в ШЛ


А. Франгов

Ето възможните съперници за Лудогорец в ШЛ

Станаха ясни разбивките за жребия за първия квалификационен кръг на Шампионска Лига и евентуалните съперници за Лудогорец. Разградчани са поставени в тази фаза на турнира. Жребият ще бъде изтеглен във вторник (19 юни) от 13 часа българско време

Възможните съперници за Лудогорец са следните: Викингур (Фарьорски острови), Крусейдърс (Северна Ирландия), Корк Сити (Ейре), Валур (Исландия) или победител от мачовете от предварителния кръг.

В предварителния кръг на турнира един срещу друг ще се изправят тимовете на Санта Колома (Андрора) и Дрита (Косово), както и Ла Фиорита (Сан Марино) и Линкълн Ред Импс (Гибралтар). Всичките срещи ще се играят на стадион "Виктория" в Гибралтар, а трети мач ще определи кой от четирите отбора ще спечели квота за първия квалификационен кръг на турнира и съответно може да бъде евентуален съперник за бълагрския шампион. Останалите три отбора ще продължат еврокампанията си в Лига Европа.

Първите срещи от първия квалификационен кръг на Шампионската лига ще се играят на 10 и 11 юли, а реваншите са седмица по-късно - съответно на 17 и 18 юли.

  Сподели
502