Рамос: Сега остава и Фирмино да се оплаче от мен


Н. Гавазов

Рамос: Сега остава и Фирмино да се оплаче от мен

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос с ирония реагира на появилата се информация, че вратарят на Ливърпул Лорис Кариус е играл със сътресение през второто полувреме на финалния мач от Шампионска лига. Както е известно, испанецът удари немеца в главата, който само след две минути допусна фатална грешка, подарявайки топката на Карим Бензема. Втора грешка на Кариус в края на срещата окончателно предреши съдбата на срещата.

Вчера стана известно, че Лорис е пътувал до Съединените Щати, при специалисти по травми на главите, които са констатирали, че вратарят е провел второто полувреме на мача с Реал със сътресение на мозъка, което, най-вероятно е повлияло на по-нататъшните му действия. По-късно сайтът на Масачузетската болница общ профил излезе с официално съобщение, потвърждаващо съобщенията в Sport Bild и ESPN.

Всичко това е без значение за капитана на Реал Мадрид, който преди да удари с лакът Кариус в главата, използва добре заучен прийом, за да повали Мохамед Салах на земята и в крайна сметка да контузи египтянина, вадейки го от двубоя.

"Дявол да го вземе, прекалено много внимание се отделя на травмата на Салах. Не искам да говоря на тази тема, защото много се преувеличава. Салах първи ме хвана за ръката, аз паднах на другата страна, а той контузи другата си ръка, но сега всички говорят, че аз съм използвал хватка от джудото.

След това и вратарят заяви, че съм му причинил сътресение. Остана само Фирмино да каже, че се е простудил, след като капки от потта ми са попаднали върху него", заяви Рамос.

"Ние си писахме със Салах, той бе в нормално състояние. Мохамед можеше да играе през второто полувреме, ако му бяха били обезболяващи инжекции, аз така съм правил няколко пъти. Когато подобно нещо се случва с Рамос, на това се отделя прекалено голямо внимание.Не знам дали е така, защото отдавна играя за Реал или защото отдавна побеждавам, но хората оценяват случващото се по различен начин", каза още испанецът.

  Сподели
698