Мюлер: Всички помнят как Реал победи с два гола от засада


Н. Гавазов

Мюлер: Всички помнят как Реал победи с два гола от засада

Нападателят на Байерн Мюнхен Томас Мюлер в навечерието на мача-реванш от полуфиналите на Шампионска лига с Реал Мадрид отбеляза важността на безпристрастното съдийство в двубоя. Напомняме, че назначаването на Джунейт Чакър за главен съдия на срещата предизвика дебати сред футболната общественост, след като навремето станаха известни връзките на турския рефер с Кралския клуб и симпатиите му към испанския футбол.

Мнозина веднага изказаха опасения за възможно повторение на историята със скандалното решение на Майкъл Оливър да даде дузпа за Реал в допълнителното време на мача с Ювентус, което класира мадридчани за полуфиналите на Шампионска лига.

Мюлер отива още по-далече - немецът припомни не по-малко скандалните голове на Реал в срещата между двата отбора през миналата година.

"Всичкио помнят, как през миналата година Реал победи с два гола от засада. А сега и това - дузпата срещу Ювентус. Атмосферата не бива да влияе на решенията на съдиите. Ние ще сме съсредоточени върху мача, защото и без това се намираме под голям натиск", заяви Мюлер.

  Сподели
570