Клоп няма да пусне в Рим тези, които смятат, че отборът се е класирал


Н. Гавазов

Клоп няма да пусне в Рим тези, които смятат, че отборът се е класирал

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обеща, че ще остави у дома тези играчи, които вече смятат, че отборът се е класирал за финала в Шампионска лига. След победата с 5:2 в първия мач от полуфиналите на турнира с Рома, мърсисайдци станаха очевидни фаворити в борбата за място в най-важния двубой от Шампионска лига. Само след седмица Ливърпул ще трябва да не допусне крупна загуба, за да си осигури билетите за Киев.

Клоп обаче не смята да разхлабва колана и призовава своите футболисти да не губят концентрация преди пътуването до Вечния град. Юрген предупреждава, че всеки, който смята, че отборът вече се е класирал за финала в Шампионска лига, ще остане в Ливърпул.

"От момента, в който дойдох тук, виждам как Ливърпул обича да си усложнява живота. За това ние трябва отново да покажем добра игра и да проведем мача с отлична настройка. Не искам да говоря за последните десет минути на двубоя на "Анфийлд", които коренно се различаваха от предишните 80. За това искам да предупредя, че ако някой от моите играчи си мисли, че Рома не може да заличи пасива си от първата среща, той по-добре изобщо да не излиза на терена", заяви Клоп.

  Сподели
201