Азар: Ще атакуваме на Камп Ноу


Н. Гавазов

Азар: Ще атакуваме на Камп Ноу

Плеймейкърът на Челси Еден Азар заяви, че отборът възнамерява да играе в атакуващ маниер срещу Барселона в мача-реванш между двата тима от плейофите на Шампионска лига. Във вторник вечер каталунците постигнаха равенство 1:1 на "Стамфорд Бридж" и сега, благодарение на гола си на чужд терен, може да се смята, че испанците са уверен фаворит в сблъсъка.

Сега "сините" разбират, че за класиране за четвъртфиналите на главния клубен турнир те трябва задължително да вкарат гол на "Камп Ноу". Азар е убеден, че той и съотборниците му могат да дадат битка на лидера в Примера дивисион.

"В крайна сметка, сега няма да помислим за отбранителен стил в реванша. Ще е много опасно, ако мислим да седим в отбрана.

Ние се отправяме за там, за да се постараем да победим. Трябва да вкараме и ще се опитаме да покажем идеална игра, като тази у дома, изключвайки тази малка грешка пред вратата. Тази грешка направи разликата, защото Барселона не прощава такова нещо. Може би срещу другите отбори щяхме да имаме късмет и да избегнем допуснатия гол.

Играхме добре. Нашият план предвиждаше добра игра в отбрана. Може би можехме да създадем повече, владеейки топката. Но все още нищо не е решено. Ние все още можем да мечтаем. Класирането ни за следващия кръг е напълно възможен", заяви Азар.

 

  Сподели
99