ПСЖ стигна до гол на чужд терен, но допусна обрат срещу Реал Мадрид (видео)


В. Мухарски

ПСЖ стигна до гол на чужд терен, но допусна обрат срещу Реал Мадрид (видео)

Реал Мадрид се наложи над Пари Сен Жермен с 3:1 в първа 1/8-финална среща от Шампионската лига. "Белите" не блестяха тази вечер, но доказаха, че това е турнирът, където се чувстват отлично. Гостите откриха резултата, стигайки до така желания гол на чужд терен. Точен бе Рабио в 34-ата минута, след като завърши опасна атака на своя тим.

В последната минута на редовното време Кристиано Роналдо изравни от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Тони Кроос. Преди този гол домакините пропиляха няколко отлични ситуации.

Втората част очаквано започна с натиск от страна на отбора на Реал, но първите опасни положения бяха за гостите, след като първо Мбапе изпробва рефлекса на Кейлор Навас, а след него Рабио стреля, но Серхио Рамос изби, макар да останаха съмнения за игра с ръка на бранителя.

Във финалните минути "Белия балет" стигна до пълен обрат. Първо Кристиано Роналдо реализира втория си гол в срещата с хубав удар, давайки аванс на тима си. Три минути след това Марсело се разписа, след като направи хубаво двойно с включилия се отлично като резерва - Асенсио и не остави шансове на Ареола, фиксирайки крайния резултат. В самия край Неймар пропусна да се разпише от добра ситуация, пращайки топката над вратата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
197