Барса и Юве с равенства в своята група (видео)


FUTBOL-TV

Барса и Юве с равенства в своята група (видео)

Олимпиакос и Барселона не успяха да се победят, завършвайки наравно при резултат - 0:0 в срещата между двата тима в Шампионската лига. Това бе първа загуба на точка за каталунците, които до преди този мач имаха три победи от три мача, но днес си спечелиха само точка.

Хората на Ернесто Валверде бяха по-активни, но нямаха късмет да се разпишат. Пред Меси и Суарес  се откриха най-интересните положения през първата част, но лош късмет и добрите намеси на Прото предотвратиха попадението. Отново те двамата застрашаваха най-сериозно вратата на гърците и след почивката, но в крайна сметка резултатът остана непроменен.

Лошата новина за Барса е, че точно преди почивката се контузи Сержи Роберто, на чието място се появи Жерард Деулофеу. Тепърва ще стане ясно колко сериозна е травмата на футболиста на каталунците.

В другата среща от групата Спортинг Лисабон и Ювентус също завършиха наравно, но пък успяха да си отбележат по гол. Точен за лисабонци бе Бруно Сезар в 20-ата минута с хубав удар от движение. Гонсало Игуаин изравни за италианците в 79-ата минута, след като технично копна топката, фиксирайки крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
104