Клоп: Разочаровани сме


Н. Гавазов

Клоп: Разочаровани сме

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели мнение за равенството 1:1 със Спартак от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

"Ние сме разочаровани, защото не използвахме шансовете си. Не сме отборът с най-голям късмет. Дадохме много шансове на съперника. Трудно ни бе чисто да отнемаме топката. Да, успяхме да изравним и имахме четири стопроцентови положения за гол. Това много разочарова. В двата двубоя трябваше да победим, но не успяхме. Много добри неща бих извлякъл от тази среща. Създадохме много опасни положения, но и много не реализирахме - това трябва да се поправи.

Защо не вкарахме, когато бяхме четирима срещу двама от Спартак? Това е силен въпрос. Малко не ни провървя, а и вратарят ги спаси. Стражът не един път спаси Спартак. Приемат се неверни решения и единственият способ да се поправи това е отново и отново да се опитваш.

Не ме интересува атмосферата на чуждия стадион, но наистина, тя ми хареса. Мен повече ме безпокои атмосферата на домашните мачове. Не съм много запознат със ситуацията в Марибор, но предпочитам да играя при пълни трибуни", заяви Клоп.

 

  Сподели
306