Севиля с класика, Ливърпул спечели само точка срещу Спартак (видео)


FUTBOL-TV

Севиля с класика, Ливърпул спечели само точка срещу Спартак (видео)

Севиля записа класически успех с 3:0 над Марибор на своя "Рамон Санчес Писхуан" в среща от груповата фаза на Шампионска лига. Точен на три пъти за тима си бе Бен Йедер. Той даде преднина на състава си след 27 минути игра, като материализира превъзходството на своя тим. 11 минути след това отново той бе точен за 2:0, като по този начин уби интригата. В 83-ата минута Йедер оформи своя хеттрик, а с това и крайния резултат.

В друга среща от тази група - Спартак Москва и Ливърпул не успяха да се победят, завършвайки наравно - 1:1. В 23-ата минута руснаците откриха резултата, след като Фернандо се разписа след отлично изпълнение на пряк свободен удар. Две минути по-късно Садио Мане прати топката в мрежата, но попадението бе отменено заради засада. В 31-ата минута Филипе Коутиньо направи двойно с Мане и с красив удар изравни резултата.

До края до нов гол така и не се стигна и така двата тима поделиха по точка. Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов бе титуляр за Спартак и изигра добър мач за своя клубен тим.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
377