Реал с историческа първа победа в Дортмунд (видео)


FUTBOL-TV

Реал с историческа първа победа в Дортмунд (видео)

Европейският клубен шампион Реал Мадрид записа първа победа в историята си като гост на Борусия Дортмунд. "Белия балет" се наложи над "Сигнал Идуна Парк" с 3:1 в двубой от група Н на Шампионската лига.

В началните минути бе много интересно. В самото начало реферът не отсъди дузпа за домакините за игра с ръка на Серхио Рамос в наказателното поле. Защитникът по този начин спаси отбора си от попадение, след като попречи на топката да премине голлинията. Малко по-рано Бюрки спаси удар на Дани Карвахал.

Гарет Бейл откри резултата в 18-ата минута. Уелсецът получи топката отляво на вратата в наказателното поле след центриране на Дани Карвахал и без подготовка с левия крак я прати в мрежата на BVB. След този гол темпото на игра спадна и всичко по-интересно бе след почивката.

Кристиано Роналдо удвои аванса на своя тим в 50-ата минута, разписвайки се след асистенция на Бейл. В 54-ата минута домакините намалиха с попадение на Пиер-Емерик Обамеянг, който изпревари Рамос и нанесе точен удар с глава - 1:2. В 79-ата минута Кристиано Роналдо направи 3:1 с неспасяем удар.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
145