Меси се отпуши срещу Буфон и донесе победа на Барса (видео)


FUTBOL-TV

Меси се отпуши срещу Буфон и донесе победа на Барса (видео)

Барселона се наложи над Ювентус с 3:0 в първи мач от група D на Шампионската лига. Лео Меси се отчете с два гола, като по този начин той за първи път в своята кариера успя да се разпише във вратата на Буфон.

Бълхата откри резултата точно преди почивката. Гостите от Апенините стояха добре през първото полувреме, но в самия край Меси и Суарес си размениха пасове и аржентинецът шутира от 19 метра към далечния ъгъл, точно до гредата - 1:0.

В 56-ата Иван Ракитич удвои, като отново Меси имаше вина за попадението. Лео центрира опасно, топката за кратко бе изчистена, но тя попадна у Ракитич, който вкара за 2:0. В 69-ата минута Иниеста подаде на Меси, а голямата звезда на каталунците се разправи със защитниците на Юве и с прекрасен удар в обратния ъгъл направи резултата класически. В 79-ата минута гол на Суарес бе отменен поради съмнителна засада.

В другия мач от тази група бе доста интересно, тъй като Олимпиакос загуби с 2:3 срещу гостуващия Спортинг Лисабон. Гостите си свършиха работата още през първата част, когато точни бяха Думбия (1), Желсон Мартинш (13) и Бруно Фернандеш (43). В 89-ата минута Пардо успя да вкара едно попадение, а в добавеното време отново той бе точен за своя тим и успя да направи загубата на гърците малко по-почетна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
285