Ван Гаал: Жозе ми се извини в края на мача


.

Ван Гаал: Жозе ми се извини в края на мача

Наставникът на Байерн Мюнхен Луис ван Гаал, в своя рубрика в Bild разкри любопитната подробност от това какво се случи в края на финала от Шампионската лига между него и треньора на Интер Жозе Моуриньо. Както е известно, португалският специалист отиде до пейката на мюнхенци минута преди края на мача и си каза нещо с холандеца, а камерите уловиха как двамата се прегръщат.

„Бившият ми помощник, а днес колега от най-висока класа, дойде при мен. Първо се гледахме дълго в очите - така правя с всички. Не помня вече какво точно ми каза, но бе нещо извинително. Сякаш искаше да ми съобщи, че е щастлив да спечели, но не се чувства съвсем комфортно, защото аз съм губещия", пише Ван Гаал  във Bild .

„Когато отидохме заедно в телевизионното студио, аз не бях изненадан, от съобщението му, че отива в Реал Мадрид. Знаех го отпреди това. Мисля, че е разумно е да си тръгне, когато спечели всичко. Какво повече може да направи по-добре в Интер?", допълва холандецът.

„Все още имам чувството, че можеше да победим. Не мисля, че можеше да направим нещо по-добре от това което показахме - всичко бяхме разучили, всичко предвидих. Проблемът ни е, че някои от нашите играчи не бяха психологически подготвени за мача. Освен това никой не може да каже как щеше да се развие срещата, ако съдията ни бе дал дузпата в началото", завършва Ван Гаал.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
118