Клоп: Мисля, че никой няма да иска да играе с нас в ШЛ


Н. Гавазов

Клоп: Мисля, че никой няма да иска да играе с нас в ШЛ

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели впечатленията си от срещата-реванш от четвъртия квалификационен кръг на Шампионска лига. Напомняме, че мърсисайдци победиха съперника си с 4:2 и се класираха за груповата фаза на турнира.

"Това е великолепно и аз не мога да намеря други думи. Зад нас са 14 месеца напрегната работа и емоциите са великолепни. Искам да направя огромен комплимент на своя отбор. Футболистите играха отлично през първите 30 минути, на почивката ги помолих да забравят, че водим с 3:0", зави Клоп.

"Искам да отдам дължимото на Хофенхайм, те си заслужиха двата гола и се наслаждаваха на играта. Не сме се смятали за фаворити, макар че останалите говореха за това, така че играчите изпитваха натиск, но се справихме с това", каза още немецът.

"Бяхме длъжни да попаднем в груповата фаза на Шампионска лига и сме във възторг от класирането в основния турнир, без значение от съперниците. Очакват ни няколко добри и трудни противници. Мисля, че никой няма да иска да играе с нас, отчитайки тази атмосфера. С нетърпение чакам жребия", завърши Клоп.

 

  Сподели
446