Лудогорец победи, но приключи с ШЛ за тази година (видео)


FUTBOL-TV

Лудогорец победи, но приключи с ШЛ за тази година (видео)

Лудогорец записа победа с 3:1 над Апоел Беер Шева в среща-реванш от третия предварителен кръг на Шампионска лига. Успехът обаче не бе достатъчен за разградчани, след като в първата среща израелците се наложиха с 2:0 и благодарение на гола си днес на чужд терен продължават напред.

Резултатът откри Вандерсон в 9-ата минута, завършвайки с глава отлична контраатака на Лудогорец. Пак той удвои аванса на своя тим в 33-ата минута. Марселиньо вкара трето попадение в 56-ата минута, след като успешно завърши добра атака, преминала през Кафу и Вандерсон.

В 62-ата минута грешка на Кафу в средата на терена позволи на Гадир да излезе отляво в наказателното поле и след рикошет резултатът бе намален - 1:3. В 80-ата минута гол на Марселиньо бе отменен заради засада. 6 минути след това гостите пропуснаха да сложат точка на спора, след като Обо не успя да се разпише от дузпа. В 87-ата минута Охана бе изгонен от рефера и остави отбора си с човек по-малко. В добавеното време Нуакеме нацели греда и не успя да вкара нов гол за Апоел.

В оставащите минути до нов гол така и не се стигна и в крайна сметка Лудогорец за първи път в своя история приключва с участието си в Шампионска лига в третия предварителен кръг.

Снимка: Официален сайт на Лудогорец

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
268