Брих: Аз и моят отбор искаме добре да започнем утре


Н. Гавазов

Брих: Аз и моят отбор искаме добре да започнем утре

Немският арбитър Феликс Брих, който на 3 юни ще ръководи финалния мач от Шампионска лига между Ювентус и Реал Мадрид, разказа за своите усещания преди срещата, а също така си припомни, как е взел решение да стане съдия.

"Бях футболист, но получих сериозна травма и се насочих към съдийството. Но още в училище бях съдия в мачове между класовете, така че може да се каже, че още като малък съм се прикрепил към съдийството", заяви Брих.

"Не съм имал кумири сред съдиите, но винаги внимателно следях как работят топ арбитрите, когато гледах мачове по телевизора. Никога и никого не копирам. За мен е важно да работя в собствен стил", добави немецът.

"Аз и моят екип ще сме напълно съсредоточени, когато застанем на терена и слушаме химна на Шампионска лига. Ще се постараем добре да започнем мача, защото, както и при играчите, по такъв начин в теб ще нарасне увереността. За мен е голяма чест получих назначение за главния мач от европейския клубен футбол. Чакам срещата с голямо нетърпение", каза още Брих.

 

  Сподели
223