Барса не повтори чудото срещу ПСЖ, Юве продължава напред в ШЛ (видео)


FUTBOL-TV

Барса не повтори чудото срещу ПСЖ, Юве продължава напред в ШЛ (видео)

Барселона и Ювентус завършиха наравно при резултат - 0:0 в реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига. "Старата госпожа" продължава в следващата фаза, благодарение на това, че успя да се наложи с убедителното 3:0 в първия мач в Торино. Така Барса не успя да повтори грандиозния обрат срещу ПСЖ и така напуска надпреварата.

В 12-ата минута Игуаин опита двойно подаване със съотборник, което не се получи, но все пак последва негов изстрел, който не намери очертанията на вратата. В 22-ата минута Меси стреля добре, но топката мина до гредата. Малко след това Неймар пробва удар от воле, но без успех.

В 31-ата минута силен удар на Меси затрудни Буфон, а пръв до отбитата топка стигна Суарес, но от малък ъгъл уругваецът шутира неточно. В 38-ата Игуаин беше забравен в опасна близост до вратата, но Тер Стеген спаси изстрела на аржентинеца. В 50-ата минута Сержи Роберто се подхлъзна и стана причина за светкавична контра на Юве, завършила с удар на Куадрадо покрай вратата. Барселона отвърна с поредната солова акция на Неймар и негов неточен шут.

В 74-ата минута Джиджи Буфон сбърка, след като изпусна топката при центриране от корнер. Моментално тя бе пратена към непокрития Лео Меси, който обаче от няколко метра не съумя да намери опразнената италианска врата. Малко след това Суарес падна в наказателното поле, но реферът не видя нищо не редно. В крайна сметка до гол така и не се стигна и играчите на Юве ликуваха след последния съдийски сигнал.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
291