Реал преодоля Байерн след продължения (видео)


FUTBOL-TV

Реал преодоля Байерн след продължения (видео)

Реал Мадрид победи Байерн Мюнхен с 4:2 в среща-реванш от 1/4-финалите в Шампионската лига. В редовното време обаче баварците се наложиха с 2:1 и така пратиха срещата в продължения, в които обаче играха с човек по-малко и това оказа влияние върху крайния изход на срещата.

В 51-ата Робен преодоля вратаря, но Марсело изби от самата голлиния. В рамките на същата минута Робен успя да спечели дузпа за гостите. Холандецът нахлу отляво на наказателното поле и беше спрян непозволено от Каземиро. Левандовски бе точен от бялата точка за 0:1.

Немският тим стоя добре на терена, но в 76-ата Кристиано изравни. Каземиро се пребори за топката и центрира към Роналдо, който се измъкна от двама бранители и с глава от 11 метра порази вратата, пазена от Нойер - 1:1. Радостта на феновете по трибуните обаче бе кратка. Само минута по-късно Серхио Рамос си вкара доста нелеп автогол, след като чукна топката неориентирано назад, а Навас не беше на мястото си и не успя да се намеси - 1:2.

В 84-ата съдията показа спорен втори жълт картон на Видал и така Байерн остана и в този мач с човек по-малко. В 105-ата Кристиано Роналдо се разписа за 2:2, но при повторенията се видя, че португалецът е реализирал от засада. В 109-ата Роналдо оформи своя хеттрик за 3:2, завършвайки отлична атака на Марсело. Малко след това  Асенсио премина с лекота през Матс Хумелс и насочи по диагонала за крайното 4:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
215