Зидан: Издържахме през първото полувреме и победихме


Н. Гавазов

Зидан: Издържахме през първото полувреме и победихме

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели мнение за първата среща от четвъртфиналите на Шампионска лига с Байерн Мюнхен.

"Изходът на сблъсъка никога не се решава след първия мач. Ние проведохме добър двубой и даже можехме да вкараме един-два гола повече. Но и така сме доволни. Малко сме разочаровани, тъй като можеше повече да вкараме, но съперникът има много силен вратар, който днес бе като стена. Не ни бе лесно през първото полувреме, но изтърпяхме и победихме", заяви Анчелоти.

"Разбира се, много по-лесно е да се играе срещу 10 човека, но спомнете си също така колко спасявания направи Нойер. Тук трудно се играе. Байерн има прекрасен отбор. Трябваше по-добре да играем през второто полувреме. Не мога да кажа, че третият гол бе под въпрос. Всичко ще стане ясно след седмица", каза още специалистът.

"Роналдо е много доволен от своите голове, но е разстроен, че изпусна няколко шанса. Гарет Бейл почувства спазми на почивката и за това реших да не рискувам. Той не се чувства много добре, но се надявам, че не става дума за нещо сериозно. В същото време съм доволен от играта на Асенсио, който го замени", завърши Зидан.

 

  Сподели
111