Реал взе аванс преди реванша с Байерн (видео)


FUTBOL-TV

Реал взе аванс преди реванша с Байерн (видео)

Реал Мадрид се наложи с 3:1 при визитата си на Байерн Мюнхен в първия 1/4-финален мач в Шампионската лига. Решаваща роля за успеха на "Белия балет" има фактът, че домакините играха около половин час с човек по-малко. Баварците останаха в намален състав в 61-ата минута, след като Хави Мартинес си изкара втори жълт картон за нарушение срещу Роналдо при резултат - 1:1.

Иначе Артуро Видал откри резултата в 25-ата минута. Той зарадва феновете на "Алианц Арена" с много силен удар, пращайки топката под гредата. Чилиецът можеше да удвои преднината на своя тим от дузпа в края на първото полувреме, но стреля над вратата.  Положението бе факт, след като Карвахал игра с ръка и Рицоли посочва бялата точка. Все пак резултатът остана непроменен до почивката.

В 47-ата минута Кристиано се разписва с шут от движение, след центриране на Карвахал - 1:1. След като останаха с човек повече на терена, играчите на Зинедин Зидан заиграха още по-добре беше само въпрос на време да се стигне до нов гол. Трябва да се отбележат страхотните изяви на Нойер, който на няколко пъти спаси отбора си от попадение. Той обаче нямаше какво да направи в 77-ата минута, когато Роналдо добре се измъкна от защитник на домакините и прати топката в мрежата за крайното 1:2.

Иначе в края на мача и Серхио Рамос успя да прати топката във вратата на Байерн, но реферът отсъди засада. Повторенията показаха, че това е било правилното решение. В крайна сметка Реал взе аванс преди реванша в Мадрид.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
262