Класика за Юве в първия мач срещу Барса (видео)


FUTBOL-TV

Класика за Юве в първия мач срещу Барса (видео)

Ювентус се наложи над Барселона с класическото 3:0 в първи мач от 1/4-финалите в Шампионската лига. "Старата госпожа" поведе с доста ранен гол. В 7-ата минута Куадрадо асистира на Дибала, а аржентинският нападател елегантно спря топката в наказателното поле и шутира прецизно и неспасяемо по диагонала, давайки аванс на своя тим.

В 22-ата минута Дибала удвои. Той получи абсолютно сам пред наказателното поле и заби топката с мигновен шут в близкия ъгъл - 2:0. Малко преди това Буфон спаси хубав удар на Иниеста. В 30-ата Меси прати топката в мрежата на домакините, но след съдийски сигнал за засада на Суарес. Така аржентинецът продължава да няма попадение във вратата на Буфон.

В 55-ата Джорджо Киелини направи кошмарна вечерта за каталунците. След изпълнение на корнер Масчерано не успя да му попречи и играчът на Юве успя да насочи много точно по диагонала за 3:0. В 67-ата Меси изведе добре Луис Суарес, а уругваецът пропусна очи в очи с вратаря на домакините. В 69-ата Неймар стреля от дъгата, топката се отби от гърдите на Киелини и след това в протегнатата му ръка. Съдията прецени, че това не е дузпа не бива да се отсъди. До края Барса така и не успя да стигне до така важния гол на чужд терен.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
218