Насри: Бих си поприказвал с Варди, но има много камери


Н. Гавазов

Насри: Бих си поприказвал с Варди, но има много камери

Полузащитникът на Севиля Самир Насри коментира своето изгонване в мача-реванш от осминафиналите на Шампионска лига с Лестър, което се случи след конфликт с Джейми Варди.

"Той нищо не каза, просто добре изигра всичко. Вървяхме лице в лице, а след това Варди падна. Мисля, че английският футболист трябва да бъде по-твърд. Той сам се изправи срещу лицето ми, а след това падна. Добре разигра всичко", заяви Насри.

"Не съм го удрял, не съм правил никакви движения с главата. Варди се залюля и съдията ни даде по един жълт картон. Варди е лъжец. Ако той бе чужденец, английската преса щеше да го нарече лъжец", каза още французинът.

"Лестър водеше с 2:0, те играха като мъже. Не сте по-добри от нас, но водите с 2:0. Вие продължавате, просто играйте. Ти си играч от националния отбор, не бива да правиш такива неща. Бих искал да си поприказвам с него, но знаете, че има много камери около нас, много охрана. Трябва да мисля за следващия сезон и да не получа продължително наказание. Ние не играем в една лига, така че ще ми е трудно да се срещна с него. Това повече няма значение", каза още Насри.

 

  Сподели
324