Монако сътвори чудо - отстрани Сити и продължава (видео)


FUTBOL-TV

Монако сътвори чудо - отстрани Сити и продължава (видео)

Монако се наложи с 3:1 над Манчестър Сити в 1/8-финала-реванш в Шампионската лига. Този резултат напълно удовлетворява домакините, които продължават напред в турнира - с общ резултат 6:6 и повечето голове на чужд терен в първия мач (тогава гражданите победиха с 5:3).

Килиан Мбапе даде преднина на домакините в 8-ата минута на срещата. Младият суперталант се позиционира отлично и засече отблизо топката при прострелно центриране - 1:0.

Фабиньо удвои аванса на своя тим в 29-ата минута. Фабиньо завърши, с хубав удар от 15 метра, чудесна атака на "монегаските". Така съвсем заслужено тимът от Княжеството заличи аванса на Сити.

Лерой Сане върна гостите в мача в 71-ата минута. Той отбеляза на празна врата, след като Стърлинг стреля от дистанция и затрудни максимално Субашич. Стражът изби топката със сетни сили, но тя дойде удобна на връхлитащия Сане, който необезпокояван се разписа. Радостта на англичаните обаче не трая дълго време.

В 77-ата минута Бакайоко отбеляза трети гол за своя тим. Централният защитник се включи отлично при изпълнение на фаул и с глава попари гражданите. До края на мача до нов гол не се стигна и така Манчестър отпада от турнира.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
437