Матийо разказа кое е мобилизирало Барса в мача с ПСЖ


Н. Гавазов

Матийо разказа кое е мобилизирало Барса в мача с ПСЖ

Защитникът на Барселона Жереми Матийо сподели мнение за победата с 6:1 над ПСЖ в мач-реванш от осминафиналите на Шампионска лига.

"Играчите на ПСЖ са млади. Мисля, че просто им липсва сдържаност. Във футбола бързо се сменят нещата, а в социалните мрежи те изпревариха събитията. Винаги трябва да се чака края на двата мача. Може да се радваш на победа с 4:0, но трябва да сдържаш емоциите си. Да, нормално е да има малки постове, но преди втората среща трябва да мислиш за нея", заяви Матийо.

"Вече когато продължиш, тогава можеш да си позволиш нещо. Но за мен и това е неуважение. Всички в съблекалнята на Барселона бяхме много ядосани от това. Даже жените на играчите се шегуваха с нас, като тази на Маркиньос, която сложи снимка с четири пръста. Това ни изкара извън кожите и за това толкова много искахме този обрат", каза още играчът.

"Средният ми пръст на снимката? Това е само малка глупост. Масчерано не постна правилната снимка. Ако погледнете, при Ракитич и Суарес на отборната снимка няма такова нещо. Приказвах с Масчерано за това. Това си бе наша глупост и не се вълнувам от последствията", завършва Матийо.

 

  Сподели
150