Байерн отново разпиля слаб Арсенал (видео)


FUTBOL-TV

Байерн отново разпиля слаб Арсенал (видео)

Байерн записа разгромен успех с 5:1 при визитата си на Арсенал в реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига. След успеха си днес и на "Емиратс", баварците продължават напред в турнира с общ резултат 10:2 от двете срещи.

Англичаните опитаха да противодействат единствено през първата част. Резултатът откри Тио Уолкот в 20-ата минута. Той проби в наказателното поле на съперника и разстреля Мануел Нойер с много силен удар.

След почивката баварците се събудиха. В 49-ата минута Матс Хумелс вкара топката във вратата на домакините след подаване на Чаби Алонсо, но попадението правилно беше отменено заради засада. в 55-ата минута Роберт Левандовски изравни от дузпа, която сам си изработи, след като Лоран Косиелни го фаулира в наказателното поле. И тук всичко приключи за Арсенал.

В 68-ата минута гостите се възползваха от груба грешка при изнасянето на топката, Робен бе изведен сам срещу вратаря и не сгреши за 1:2. Байерн продължи да се забавлява и в 75-ата минута Левандовски нацели греда. Три минути по-късно Дъглас Коста реализира за 3:1, завършвайки хубава контраатака. В 80-ата минута и Артуро Видал записа името си сред голмайсторите след нова чудесна контра.

В 85-ата минута Ренато Санчес изведе Коста, който остана сам срещу Оспина и пусна вдясно за Видал. Чилиецът нямаше какво да стори, освен да вкара втория си гол в мача.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
181