Реал повтори резултата и в реванша срещу Наполи (видео)


FUTBOL-TV

Реал повтори резултата и в реванша срещу Наполи (видео)

Реал Мадрид записа втори успех над Наполи. Този път "Белия балет" се наложи и при визитата си в Италия - 3:1 в среща-реванш от 1/8-финалите в Шампионската лига. "Кралския клуб" победи с 3:1 и в първия двубой и така се класира напред в турнира.

Дрис Мертенс откри резултата в 24-ата минута на днешния мач. Хамшик изведен Мертенс на голова позиция. Белгийският нападател хладнокръвно шутира по диагонала от около пет метра и без да остави шансове на Навас успя да се разпише за 1:0. След почивката обаче "белите" (играли с резервните черни екипи днес) стигнаха до обрат.

Серхио Рамос изравни в 52-ата минута. След центриране на Кроос - Серхио Рамос скочи на първа греда и насочи по диагонала, наказвайки Рейна - 1:1. Ситуацията се повтори пет минути по-късно. Този път Кроос центрира от другото флагче, а Рамос стреля с глава, като този път се стигна и до рикошет в Мертенс, което допълнително отклони топката и не остави шансове на Рейна за крайното 1:2. До края на мача Роналдо и Карвахал пропуснаха добри положения. В добавеното време Кристиано изработи последния гол, който бе дело на Алваро Мората.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
99