Реал обърна Наполи, но интригата остава (видео)


FUTBOL-TV

Реал обърна Наполи, но интригата остава (видео)

Реал Мадрид постигна успех с 3:1 в първия мач с Наполи от 1/8-финала в Шампионската лига. Гостите успяха да открият резултата на "Сантиаго Бернабеу", но допуснаха след това да се стигне до пълен обрат.

Ранен гол на Лоренцо Инсиние в 8-ата минута даде аванс на Наполи. Той получи в центъра на терена, като бързо видя, че Кейлор Навас е излязъл неразчетено и с техничен удар прати топката във вратата за 0:1.

Това обаче само подразни "Кралския клуб", който стигна до равенството в 18-ата минута. Бензема бе намерен от Даниел Карвахал и французинът с глава простреля вратата на съперника за 1:1. Малко преди почивката Роналдо изведе Бензема сам срещу вратаря, но голмайсторът този път нацели греда.

След почивката обаче обратът бе факт. Тони Кроос в 49-ата минута вкара за 2:1 след силен удар по земя, а асистенцията бе за CR7. В 54-ата минута домакините нанесоха още един решаващ удар. Каземиро стреля от воле пред наказателното поле, като ударът му не даде никакъв шанс на Рейна - 3:1.

До края на мача и двата тима имаха още положения, но единствено лош късмет попречи да се стигне до нов гол. Така Реал взе добър аванс преди реванша, но и неаполитанци не са изгубили надежда, че могат да стигнат до краен успех.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
194