Почетино: Отборът преживява лоши времена


Н. Гавазов

Почетино: Отборът преживява лоши времена

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино сподели мнение за срещата с Байер Леверкузен от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионска лига, която "шпорите" загубиха с 1:0.

"Лошо играхме. Ако погледнете анализа, ще видим, че не отстъпихме на съперника по положения за гол и владение на топката, но не се наблюдава лекота в завършващия стадий на атаката", заяви Почетино.

"Муса Дембеле е важен играч за отбора, но травмата му не може да служи като оправдание. Той увреди глезена си и не можа да продължи мача. Трябва да променим нещо в играта, да я подобрим. Отборът преживява не от най-добрите си времена. Нямаме победа след мача с Манчестър Сити и трябва да бъдем самокритични, за да отговорим на поставените въпроси", каза още мениджърът.

"Нужно е да се играе добре, качествено. Шампионска лига е труден турнир, той иска немалко психологически и физически усилия. Когато отборът играе на такова ниво, той трябва повече да показва. Но аз съм спокоен. Трябва да намерим решение, да играем по-продуктивно, а време има. Нужно е да спечелим следващите два мача. Всичко е в нашите ръце", завършва Почетино.

 

  Сподели
96