Реал стигна само до точка срещу Легия, Дортмунд с победа


FUTBOL-TV

Реал стигна само до точка срещу Легия, Дортмунд с победа

Легия Варшава и Реал Мадрид не успяха да се победят, завършвайки наравно - 3:3 в среща от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Още не бяха изтекли 60 секунди, когато Гарет Бейл се разписа след великолепен удар от воле. В 35-ата минута Карим Бензема удвои преднината на "Белия балет" с отлична асистенция на Бейл.

Само 5 минути по-късно домакините намалиха резултата. Офое с брилянтен шут се разписа във вратата на Реал. През втората част Легия се върна в мача, след като стигна до нов гол. Радович бе оставен да напредне към наказателното поле и с диагонален удар изненада Кейлор Навас за 2:2.

В 83-ата минута Тибо Мулен не остави шансове на вратаря на Реал и вкара топката с лек късмет, тъй като топката се удари и в страничната греда. Реал изравни в 85-ата минута, след като Карвахал намери с пета Матео Ковачич, който се разписа за крайното 3:3.

В същото време Борусия Дортмунд победи Спортинг Лисабон с 1:0 също в мач от група "F" на Шампионската лига. Германският вицешампион откри резултата в 12-ата минута чрез Адриан Рамос. Десетина минути преди паузата Кристиан Пулишич разтресе гредата, а голям пропуск за португалците направи Желсон Мартинс.
През второто полувреме и двата отбора намалиха темпото и не успяваха да стигнат до чисти голови положения. Лидерът в групата Дортмунд събра 10 точки, докато Спортинг е трети с три точки.

  Сподели
170