Сари: Двата гола сами си ги вкарахме


Н. Гавазов

Сари: Двата гола сами си ги вкарахме

Старши-треньорът на Наполи Маурисио Сари коментира срещата с Бешикташ от третия кръг на груповата фаза на Шампионска лига, в която неаполитанци претърпяха поражение с 3:2.

"Сами си усложняваме живота. Добре играхме до изпуснатата дузпа, а след това за десет минути изпаднахме от мача. Усещането, че играем само на пресекулки ни подлага на натиск, а това усложнява играта", заяви Сари.

"Сега бяхме по-целеустремени, отколкото в мача с Рома, а това е малка крачка към намирането на себе си. Пропускахме голове в ситуации, малко свързани с играта в отбрана. Първият и вторият гол сами си ги причинихме след неточни пасове, а при третото попадение просто играхме наивно, освен това имаше засада", каза още специалистът.

"Впрочем, като цяло и независимо от поражението, има определени позитиви. Ние трябва да отбраняваме по-организирано, но видях парчета от старата ни атакуваща игра. Нужно е правилно да реагираме и отново да получаваме удоволствие от футбола, захвърляйки настрана вълнението и натиска", добави Сари.

 

  Сподели
103