Симеоне: Ростов можеше да изравни, но направихме добри смени


Н. Гавазов

Симеоне: Ростов можеше да изравни, но направихме добри смени

Старши-треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне сподели мнение за срещата с Ростов от третия кръг на груповата фаза на Шампионска лига, в която отборът му постигна победа с 1:0.

"Очаквахме труден мач, знаехме, че Ростов е труден съперник. Много атакувахме през първото полувреме, имахме положения, но не ги реализирахме. Отбелязаният втори гол ни позволи да се успокоим. Караско продължава своята голова серия, той игра много добре през целия мач, изпълняваше всичко, което работехме на тренировките, той надмина всичките ми очаквания", заяви Симеоне.

"Хубаво е, че имаме девет точки след три мача. Това е показател за доброто състояние на отбора. Особено приятно ме изненада центъра на терена, ние мощно действахме в средната линия, а това ни позволи да контролираме играта. Имам отличен избор във всички линии, а в атака мога да избирам между футболисти като Гризман, Торес, Караско и Гамейро", добави специалистът.

"Мисля, че като цяло контролирахме мача, но в последните 15 минути Ростов се включи, добре тръгна напред и можеше да ни вкара гол. Тогава равенството би било логичен резултат, но ние направихме грамотни смени и победихме", завърши Симеоне.

 

  Сподели
75