Юве измъкна победата, Севиля също с успех


FUTBOL-TV

Юве измъкна победата, Севиля също с успех

Ювентус се наложи с минималното 1:0 като гост на Лион в среща от Група “H" на Шампионска лига. Двубоят бе много интересен и предложи доста емоции на феновете. В 34-ата минута домакините получиха правото да изпълнят дузпа, след като Леонардо Бонучи спъна Муктар Диакаби в наказателното поле. Александре Лаказет не успя да вкара от бялата точка, след като ударът му бе спасен от Джанлиуджи Буфон.

В 54-ата минута италианците останаха с човек по-малко, след като Марио Лемина получи втори жълт картон за нарушение срещу Набил Фекир. В 67-ата минута Гонсало Игуаин направи невероятен пропуск сам срещу Лопеш.

В 76-ата минута резервата Андрес Куадрадо спаси Ювентус. Колумбиецът нахлу в наказателното поле и с мощен удар от малък ъгъл прониза Лопеш, който не се намеси добре.

В другата среща от групата Севиля се наложи с 1:0 при визитата си на Динамо Загреб. Двубоят бе дебют за Ивайло Петев в ШЛ. Треньорът обаче не успя да спечели поне точка. Единственият гол падна в 38-ата минута, след попадение на Самир Насри. Андалусийци организираха поредната си скоростна акция по дясното крило. Мариано бе оставен да центрира необезпокояван и ниското му подаване стигна до непокрития в наказателно поле Насри. Французинът майсторски отклони топката в близкия ъгъл на вратаря и така даде преднина на гостите. До края до нов гол така и не се стигна.

  Сподели
90