Ловрен: Аз съм един от най-добрите защитници в света


Н. Гавазов

Ловрен: Аз съм един от най-добрите защитници в света

Защитникът на националния отбор на Хърватия Деян Ловрен упрекна своите многочислени критици. Както е известно, бранителят се сблъскваше с невероятна критика по свой адрес през всичките години на своето представяне в Ливърпул. Според Деян, който заедно с националния отбор на Хърватия се класира за финала на Мондиал 2018, сега хората са се убедили, че той е един от най-добрите играчи на своята позиция.

"За мен това е специален момент. Хората говореха, че имах труден сезон, но аз не съм съгласен с това. С Ливърпул стигнах до финал в Шампионска лига, а сега ми предстои да играя със своя отбор в решаващ мач от Световно първенство. Мисля, че хората трябва да признаят, че аз съм един от най-добрите защитници в света и да престанат да говорят глупости.

Не ни бе лесно през първото полувреме, защото не успявахме да контролираме топката. Англичаните имаха не лошо положения, но през второто полувреме ние играхме много по-добре. В допълнителното време продължихме силно да действаме, независимо от умората", заяви Ловрен.

  Сподели
585